Loading...

Despre Noi

SIGBIAMAX S.R.L

Paravane Decorative, Balustrada Decorativa  din mdf si hpl , Masti pentru Calorifere si Centrale / panouri decorative evenimente/ locuinte

Atelierul nostru va ofera o gama de produse decorative pentru evenimente (nunti, botezuri etc.), dar si pentru locuinte: paravane, panouri, masti pentru calorifere, mobilier pentru candy bar, rame foto, arcade decorative, banchete, tablouri.

Procesul de productie implica tehnici moderne: taiere laser si gravare 3D pe obiecte din lemn, MDF, plexiglass, PVC, piele, etc.

Materialul standard utilizat pentru panouri este MDF, dar la cerere se poate face din MDF furniruit, MDF colorat, lemn masiv, materiale acrilice sau alte materiale publicitare. Dispunem de o gama larga de modele si tipare din care puteti alege sau personaliza panoul, dar la cerere se pot face si modele la comanda. Panourile decorative se pot vopsi dupa preferinta in orice culoare din gama de culori .Vopselele folosite sunt pe baza de apa.

Panou decorativ din MDF realizat prin debitare laser, ideal pentru decor interior/exterior, despartitor sau expunere ornamentala pe perete. Panoul se poate comanda simplu doar placa debitata, netratata sau complet finisat cu rama, talpa de sustinere si baituire sau vopsire dupa caz.

Panourile sunt afisate cu o dimensiune standard dar la comanda speciala se pot realiza si alte dimensiuni pentru diferite intrebuintari si aplicatii cum ar fi: paravane despartitoare, masti de calorifere, balustrade scari, ornamente de perete, decoratiuni mobilier, despartitoare incastrate in perete, usi, porti, garduri, etc. De asemenea la cerere se poate insera logo-ul companiei dumneavoastra sau orice fel de personalizare.

Paravanele despartitoare decorative de camera fac parte din categoria pieselor de mobilier, fiind si una dintre cele mai flexibile componente, datorita modului in care sunt construite.

Rolul unor astfel de paravane decorative despartitoare de camera este de a proteja sau feri o anumita zona dintr-o camera de privirile indiscrete, deci poate fi folosit pe post de loc de schimb al garderobei, sau ca perete despartitor intre camere.

Pe langa acest aspect functional, paravanul decorativ de camera are si un rol estetic bine definit. Asezat in locul potrivit, panoul despartitor poate completa in mod placut infatisarea unei camere, oferind, in acelasi timp, intimitatea de care are nevoie fiecare membru al familiei. Ideea panourilor despartitoare a fost imprumutata din stilul japonez, unde panourile shoji sunt parte din decorul fiecarei case.

Panourile shoji adevarate sau cele cu design asiatic sunt cele mai frumoase si se potrivesc de minune in interioarele moderne sau minimaliste, insa nu trebuie sa ne limitam la ele.

In locuintele moderne gasim tot mai des aceste panouri decorative, gama lor larga le tranforma in accesorii potrivite pentru orice tip de interior, iar materialele din care sunt confectionate variaza de la lemn, ratan, metal, bambus, materiale textile si pana la sticla.

Chiar daca forma este aceeasi, aspectul lor difera in functie de material si culoare.

Daca te-ai gandit sa achizitionezi un astfel de paravan decorativ despartitor de camera, trebuie sa stii ca il poti integra in orice camera, indiferant de scop, acesta va fi util si din punct de vedere estetic dar si functional.

Va stam la dispozitie cu servicii de concept, design, proiectare , dar si cu solutii tehnice pentru diverse idei si concepte.